lauantai 8. marraskuuta 2014

Lokakuun liikunnat

Kiireestä huolimatta lokakuu oli hyvä jumppakuu. Etenkin vk 41 on oikein onnistunut, näköjään tasan saman verran puntteilua ja hyppimistä. :D Tosin seuraavat viikot sitten jääkin reissun takia aika laiskoiksi ja tämäkin viikko on mennyt kiireissä ja pienestä vatsaflunssasta toipuessa...



Viikko 40
  • 29.9 Kävely 60 min 5,6 km
  • 30.9 HIIT+Core 50 min
  • 1.10 Sali 75 min
    (kyykky 3x10, penkki 3x5, kulmasoutu 3x10, hauikset 3x10, ojentajat 3x10, olkapäät)
  • 2.10 Juoksu 35 min 4,5 km
  • 3.10 Sali 75 min
    (kyykky 3x10, maastaveto suorin jaloin 3x10, hauikset 3x10, hartiat 4x15+4x10+4x10)
  • 4.10 Combat 50 min
Yhteensä 5 h 45 min, josta aerobista 3 h 15 min ja lihaskuntoa 2 h 30 min

Viikko 41
  • 6.10 Kävely 60 min 5,5 km
  • 7.10 Sali 75 min
    (kyykky 3x10, askelkyykyt 2x10, penkkipunnerrus 3x10 + nostot sivuilta 2x10, kulmasoutu 3x10, kumppariylätalja x30, hauikset 3x5)
  • 8.10 Uinti 60 min 1,6 km
  • 10.10 Sali 75 min
    (kyykky 5x5, pystypunnerrus 5x5, maastaveto 5x2 + suorin jaloin 2x10, hauikset 4x5, vatsat)
  • 11.10 Combat 45 min
  • 12.10 Kävely 60 min 5,5 km
  • Sali 75 min
    (yleisliike tangolla 3x10, kahvakuulailua, askelkyykyt 2x10, vatsat, kumppariylätalja x30, ojentajat 3x10, hauikset 3x10)
Yhteensä 7 h 30 min, josta aerobista 3 h 45 min ja lihaskuntoa 3 h 45 min

Viikko 42
  • 13.10 Kävely 40 min 4 km
  • 14.10 HIIT+core 50 min
  • 15.10 Kävely 90 min 7,6 km
  • 17.10 Juoksu 60 min 6,6 km
    + vatsat, leuanvedot, selkälihakset, punnerrukset 30 min
  • 18.10 Combat 50 min
  • 19.10 Kävely 90 min 7,4 km
Yhteensä 6 h 50 min, josta aerobista 6 h 20 min ja lihaskuntoa 30 min

Viikko 43
  • 20.10 Sali 80 min
    (pyöräily 10 min, kyykky 3x10, pystypunnerrus 5x5, rattiliike 3x20, kyljet 3x10, ojentajat 3x10, hauikset 4x7)
  • 21.10 HIIT+core 50 min
  • 23.10 Juoksu 45 min 5,6 km
  • 24.10 Sali 60 min
    (kyykky 4x10, pystypunnerrus 3x5, maastaveto 3x10, hauikset 3x10)
  • 25.10 Combat 45 min
  • 26.10 Sali 70 min
    (kyykky 5x5, penkkipunnerrus 5x5, kulmasoutu 3x10, vatsat, ojentajadipit 2x20)
Yhteensä 5 h 50 min, josta aerobista 2 h 20 min ja lihaskuntoa 3 h 30 min

Viikko 44
  • 28.10 Uinti 60 min 1,6 km
  • 29.10 Sali 80 min
    (kyykky 3x10, kulmasoutu 3x10, hartiat ja olkapäät 3x10, ojentajat 3x10, vatsat)
  • 31.10 Kävely 60 min 5,5 km
  • 2.10 Kayla Itsines 30 min
Yhteensä 3 h 50 min, josta aerobista 2 h ja lihaskuntoa 1 h 50 min

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...