tiistai 18. marraskuuta 2014

Shoppailua ja käppäilyä

Huhhuijaa, viime päivät on tullut käveltyä lähes kellon ympäri. Perjantaina oli koulussa pienehkö vastaanottotilaisuus, jonka jälkeen piipahdimme Downtownin ostarilla ja pyörimme Gaslamp Quarterilla, joka paljastui vain kalliiksi ravintola-alueeksi. 

Gaslamp Quarter
Downtown

Lauantaina suhautimme trolleylla Little Italyyn, josta kävelimme Balboa Parkiin. Puistollakin riitti kokoa ja kävelyä riitti sielläkin. Puistosta matkasimme bussilla Coronadon "saarelle", josta oli mahtavat näkymät kaupungille päin. Coronadosta palasimme keskustaan lautalla ja kävelimme Little Italyyn mielessämme halpa ja maittava italialainen ruoka. Periltä löytyi kuitenkin toinen toistaan kalliimpia ravintoloita, joten päätimme kävellä Gaslamp Quarteriin. Senkin totesimme kalliiksi, on se nyt hieman liikaa maksaa pasta-annoksesta yli 20 dollaria. Lopulta suuntasimme tuttuun sushipaikkaan, jonne jonotimme reilut puoli tuntia. Joku muukin tiesi että sieltä saa hyvää ruokaa halvalla, 16 sushipalan annos rokotti kukkaroa vain 8 dollaria ja colamuki täyttyi veloituksetta loputtomasti.

Balboa Park
Kaupunki Coronadosta päinSunnuntaina aika kului shoppaillen Fashion Valleyn ostoskeskuksessa. Mukaan tarttui muutamia juttuja Forerever 21:sta ja Uggit lähes puolet halvemmalla kuin Suomesta. Lounaan nautimme The Cheesecake Factoryssa ja olihan jälkkäriksi otettava vielä sitä juustokakkua. Makean ähky oli taattu Dulce de Leche Caramel Cheesecaken jälkeen. 


Old Town


Tämä viikko näyttääkin puolestaan kiireiseltä koulun puolesta. Eilen vierailtiin WD-40 Companyssa ja istuttiin iltaseitsemään keskustelupohjaisella luennolla ja tämä päivä kuluu aamukymmenestä iltakymmeneen luennoilla ja yritysvierailuilla. Saludos de San Diego! Hemos andado mucho y creo que ya hemos visto casi toda la ciudad, porque esta semana tenemos muchas lecturas y visitas en las empresas. También hemos comprado muchísimas cosas, aunque la ropa y la comida son tan caros como en Finlandia.

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3