sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Eri vinkkelistä

Ilta-auringon helliessä lähdimme tavalliselle iltakävelylle jokirantaan. Katselimme lukuisia kalastajia, jotka kököttivät onkineen rannalla, ja tajusimme että normaalisti kesällä rantaan ei näy, koska heinikot ja pöheiköt valtaavat pientareet. Niinpä laskeuduimme alas kävelypolulta aivan joen rannalle. Ja miten ihanat maisemat sieltä olikaan! Jo viisi vuotta olemme kulkeneet tätä reittiä ja nyt maisemat näyttivät aivan vierailta! Täytyi kyllä taas todeta, että kyllä Koroisten lenkki on Turun paras lenkkeilyreitti. Harmittelin kun ei kameraa sattunut mukaan ja räpsin sitten puhelimella jotain kuvia. Xiaomi yllätti taas kerran – eihän näistä hullumpia tullutkaan!

Río Aura desde un punto de vista diferente.
 
Besos, Hansu

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja upea kesäilta! Mä sain hetki sitten uuden puhelimen ja oon myös vaikuttunut kuvien laadusta. Tämähän peittoaa mennen tullen mun ekan digikameran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, aika pitkälle on tultu niistä kameroista. Mun ekaan digikameraan taisi mahtua joku 10 kuvaa ja laatu oli tasoa peruna. :D Ja kyllä muutaman vuoden takainenkin kamera aika kauas jää nykypuhelimista...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, kesä tuli tänne kyllä ihan silmänräpäyksessä, yhtäkkiä kaikki on vihreää :)

   Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...