tiistai 31. tammikuuta 2017

The meikkipiironki

On nämä meidän vähät neliöt varsinaisia ihmeneliöitä, sillä meille ilmestyi yks kaks tyhjä nurkka. Ja koska aiemmin hankkimamme lipasto ei käytännössä oikein toiminutkaan meikkipöytänä kuten olin suunnitellut, aloin suunnitella nurkkaan säilytyskalustetta, jossa saisi myös kivasti meikkailtua. Katselin tori.fi:n ja Ikean lipastovalikoimia, kunnes Eeron kanssa höpöteltyäni muistin sanan piironki. Olisi mahtavaa omistaa piironki! Piirongista tulee mieleen isoäidit, joiden piirongin laatikossa on salaisuuksia ja aarteita. Laitoin tori.fi hakusanaksi piironki, ja johan alkoi löytyä. Nimittäin klaffipiironkeja! Miten nerokas huonekalu! Etsin huokeaa ja rumahkoa ratkaisua, sellaista jonka voisi surutta tuunata. Toki vanha ja sellaisenaan hieno talonpoikaispiironkikin olisi ollut ihana, mutta juuri oikean metsästämiseen olisi saattanut vierähtää aikaa – ja rahaa.


Niinpä ostimme tämän retron piironkirouvan muutamalla kympillä. Kirsikkapuiseksi petsattu viilupinta ei sellaisenaan oikein miellyttänyt. Retrokuvioisilla hyllypapereilla kuorrutetut laatikotkin haisivat vahvasti mummolle. Mitähän lie salaisuuksia jollain mummolla ollut kätkössä... Uutta maalia siis pintaan! Tosin valkoisen ja mustan väliltä oli vaikea valinta, mutta lopulta valitsimme mustan valkoisella sisuksella. Yläkertamme kun on jotenkin liian hempeä ja maalaisromanttinen, ja se kaipasi kontrastia. Vaatekaapit ovat mustat messinkisillä vetimillä, joten piirongin tummanpuhuva värimaailma täydentäisi niitä. Tällainen siitä sitten tuli:


Kyllä nyt kelpaa meikkailla! Klaffiosa nielee kivasti kaikki meikit, korut, kynsilakat, hiuspinnit sun muun tilpehöörit, ja laatikkoihin saa vielä kaikkea muuta tavaraa. Matalahko klaffipöytä kaipasi kaverikseen matalaa tuolia, mutta sehän meiltä löytyikin jo valmiina. Pappalta omittu yli satavuotias tuolivanhus kun on juuri sopivan kokoinen, ja toimii samalla myös yöpöydän tapaisena.
 
Mitäs tykkäätte?

Compré y pinté un buró para mis maquillajes.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. Hieno! Valkoinen sisus on nerokas kontrasti mustalle ulkopinnalle; oikein onnistunut tuunaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, löytyypähän pikkutilpehöörit paremmin kun eivät häviä mustan pimeyteen :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...