lauantai 21. joulukuuta 2013

Loman alku ja hyvästejä hetkeksi

Torstaina taputeltiin sitten viimeinenkin tentti pakettiin. Aivan hetkeen ei sitten tarvitsekaan koulujuttuja murehtia, mitenhän sitä edes osaa olla ilman... Paitsi vähittäiskaupan tenttiin lukeminen jäi samalle aamulle, ja vaarana on, että kohtaamme kaupan strategioiden kanssa jälleen tammikuussa. Tosin eihän mun pitänyt edes olla koko kurssilla mutta pitipähän taas ahnehtia.

Torstai-iltana juhlittiin sekä loman alkua että vaihtoon lähtevien läksiäisiä. Ehkä myös hiukan pikkujouluja glögin ja torttujen kera. Hiukan haikeaa heittää hetkeksi hyvästit niin monen kanssa, mutta kevätkin menee niin nopeasti ettei tosikaan! Yksi suuntaa kauas Cuadeloupelle, toinen Amerikkaan ja kolmas naapuriin Pietariin – niin ja mä Espanjaan. Illan teemana oli pääasiassa hedelmäiset drinksut kookoksesta nautittuna, tapakset ja ranskalainen koiraviini.Baarijatkojen sijaan saimme kuningasajatuksen lähteä ulos grillaamaan. Pallogrillillä makkaraa keskellä YO-kylän leikkipuistoa. Parhautta. Joulukuinen sade päätti lopulta senkin ilon turmella. Siinä tihkussa hytistessä todettiin, että eipä tämä joulukuun ilma edes kovin paljon huonosta kesästä poikkea... Oi lumi missä olet??


Eilen loman juhlintaa jatkettiin vielä hyvän ruuan parissa Blankossa. Valitsin Blankon kuuluisaa lammasta caesarsalaatin muodossa, sillä lammaspastaa olen jo testannut. Hienoinen pettymys oli kyllä. Lammas oli toki hurjan hyvää, sitä vain oli puolet liian vähän. Joo, caesariin ei kuulukaan mitään ylimääräisyyksiä, mutta salaattia olisi silti voinut olla edes muutamaa lajiketta kuin vain yhtä. Nälkä jäi. Jälkkäriksi tuhti suklaatorttu ja se vasta pettymys olikin. Niin kuivaa että vain mureni pitkin lautasta... Blankoon en kyllä taida hetkeen astua, korkeintaan lounaalle, jolloin hinta-laatusuhde taitaa olla parempi.
- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...