Ennin blogista sain idean testata tällaista kermaista ja makean tulista pastaa, kun jääkaapissa oli sopivasti joulun jäljiltä useampi punainen Mustapekka-tuorejuustopaketti. Hyvää oli, mutta jotenkaan tuo juusto ei kovin paljon maistunut vaikka melkein paketillisen sitä loppujen lopuksi laitoin. Vastaavaan lopputulokseen varmasti päätyisi ruokakermalla ja paholaisen hillolla.
Neljälle:
- 8 kerää tagliatellea
- 450 g hunajamarinoitua broileria
- 1 sipuli
- 2 tomaattia
- ananasta
- n. 70 g Mustapekka® (punaista) tuorejuustoa
- reilu 1 dl pastan keitinvettä
- loraus sweet 'n' sour chilikastiketta
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Kuullota pieneksi pilkottu sipuli ja paista broileri. Lisää joukkoon pilkottu tomaatti. Lisää tuorejuusto ja lorauta sekaan vettä. Lisää hieman chilisoosia ja ananakset. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon.
- Hansu
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit piristävät päivää aina! <3