sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Rentoilua, ryntäilyä ja ruokaa

Niistä on viime päivät tehty. Torstaina siis pakkasin kimpsut ja kampsut ja raahasin romppeeni uuteen osoitteeseen. Täyteen pakatun matkalaukun ja repun sain yllättävän kevyesti raahattua portaita ylös ensimmäiseen kerrokseen (salitreeni tuottanee tuloksia? :D). Toisella kerralla kannoin kuutta nyssykkää, ja ihmiset tuijottivat kuin mitäkin hullua kassialmaa. Muuttopuuhien jälkeen olikin kiire tekemään ei mitään, eli nauttimaan piknikistä jokirantaan. Lämpöä, seuraa ja ruokaa riitti yömyöhään joten piknikkeilyn jälkeen sainkin melkein suoraan kaatua uuteen sänkyyn.

Mun huoneen ikkuna on piilossa puun takana :)

Huone ei ole aivan niin kodikas pikku kotikolonen kuin edellinen, mutta passaa mainiosti kahdelle. Kämpässä on kodikas yleisfiilis ja kämppis vaikuttaa mukavalta ja samanhenkiseltä. Tällä kertaa mulla on siis vain yksi kämppis, japanilainen tyttö, joka on asunut Espanjassa jo monta vuotta. Kielikylpyä sekä espanjaksi että japaniksi on siis toivon mukaan luvassa!

Näkymät ikkunasta
Perjantaina rehkin salilla ja "nopesti kipaisin" salin läheisessä Mercadonassa. Loppujen lopuksi kauppa sijaitsikin aika monen korttelin päässä sieltä, missä olin ajatellut sen olevan, eli kotimatkaa kertyikin parisen kilometriä puolijuoksua pakasteiden sulaessa kassissa. Sitten otin maailman kylmimmän suihkun (sillä lämmin vesi ei aina toimi, koska Espanja) ja kiiruhdin puoli juoksua toiselle puolelle kaupunkia Plaza de Oestelle kaverini luo, jossa oli tarkoitus syödä sushia kotiinkuljetuksella. Saavuin paikalle vain toteamaan että siestan aikana ei kotiinkuljetusta ole, ja meidän oli käveltävä paikan päälle toteamaan että ravintola oli kokonaan suljettu siltä päivältä. Loppujen lopuksi lounasaika vierähti edestakaisin palloillessa, niin että melkein kaikki paikat sulkivat ovensa. Lopulta ahmimme itsemme kipeäksi italialaisessa buffetissa kylmettyneitä jämiä. Illalla suuntasin uuden kämppikseni kanssa kaupungin halvimpaan tapasravintolaan ihmettelemään kaaosta, sillä ravintolassa tuntui olevan puoli kaupunkia ja vain kaksi tarjoilijaa. Maksamatta lähteminen taisi olla enemmän sääntö kuin poikkeus...


Kookos- ja sitruunajätskiä kaverini kattoterassilla
Eilinen aamu vierähti koulujuttujen parissa, jonka jälkeen hurautimme bussilla joen toiselle puolelle Decathloniin shoppailemaan hieman sporttikamoja. Sieltä suoraan kipitinkin kaverini luo vihdoin syömään sushia kotiinkuljetuksella ja katsomaan leffaa. Tarkoitus oli myös piipahtaa viihteellä, mutta nukkumatti korjasi porukan melko tehokkaasti huomiinsa leffan jälkeen. Tämän päivän pyhitin kouluhommille sekä salitreenille testaten uusia Decathlonin salihanskoja. Seuraavat päivät pitäisikin viettää melko tiukasti nokka kiinni kirjoissa, sillä torstaina on taas edessä välikoe ja seuraavana maanantaina ryhmätyön esitys, jaiks! Eipä tosin ole vielä ryhmääkään kasassa, mutta no... mañana!

Koristeltu puu Plaza de Oestella
Plaza de Oestella on funkyja katuja
Hieman iltapalaa

Los últimos días han estado muy ocupados pero divertidos. El jueves me mudé a otra habitación y la me gusta mucho. No es tan acogedora que la anterior pero el piso es más moderno y mi compañera de piso, una chica japonesa, parece muy simpática. Después de la mudanza tenía prisa a merendar con mis amigos, y qué calor era! El viernes después del gimnasio encontré Mercadona nueva que está bastante cerca del parque y el gimnasio. Después de las compras tenía prisa a andar al piso de mi amiga cerca de la Plaza de Oeste. Quisimos comer sushi en su casa pero Sushi More no hizo el servicio a domicilio durante la siesta. Entonces, comimos en el buffet libre italiano y yo estaba llena todavía por la noche cuando fuimos a tapear con mi compañera de piso. Ayer fuimos a Decathlon y por la noche finalmente comimos sushi en el piso de mi amiga. Hoy he estudiado un poco y también tengo que estudiar mucho en los días siguientes porque tengo el examen el jueves, qué aburrido!

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...