perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kuvaruokapäiväkirja

Instagramin puolella (@hnsu) on alku vuodesta nähty ennätysmäärä ruokakuvia. Päätin pitää parin kuukauden kuvaruokapäiväkirjaa, jotta a. saisin selville mitkä ruoat aiheuttavat vatsavaivoja, b. saisin lisättyä lautaselle enemmän kasviksia (jolloin annokset ovat kuvauksellisempia), c. söisin yleisesti terveellisemmin. Perinteisiin ruokapäiväkirjoihin rustailu kun on kovin tylsää ja into lopahtaa aina melko pian. (Tosin jos innostuu kirjoittelemaan ruokia ylös ja laskemaan samalla kaloreita, niin LifeSum on eräs oiva appi siihen hommaan.)



Tässä hieman kuvaruokapäiväkirjan antia. Viime viikkoina homma on hieman unohtunut, yleensä kun havahdun siihen, että lounaan jälkeen kuvaaminen on unohtunut kokonaan. Pitäisi ehkä taas ryhdistäytyä, sillä mun mielestä näiden kuvapäiväkirjojen tekeminen oli tosi hauskaa vaikka en tiedä oliko näistä kuinka paljon hyötyä loppujen lopuksi.


Kuvakollaasien tekemiseen käytän PhotoGrid-appia. Jos innostuit niin lähde ihmeessä mukaan ja häshtäggää kuvaruokapäiväkirjat #photofooddiary!

En las últimas semanas he hecho una fotos de comida para ver lo que como.

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3