perjantai 13. maaliskuuta 2015

Yoogaia - helppoja jumppatunteja olohuoneessa

Pääsin buzzadorina kokeilemaan kuukauden ajan Yoogaia-palvelua. Yoogaia on Suomessa kehitetty nettijoogastudio, joka mahdollistaa joogat ja jumpat silloin kuin itselle sopii. Näin Youtuben aikakaudella olin hieman skeptinen, että onko tällaiselle palvelulle kysyntää mutta ainakin palvelu on valittu vuoden 2014 liikuntatuotteeksi. Palvelusta löytyy muutamien ulkomaalaisten jooga- ja jumppatuntien lisäksi paljon suomenkielistä ohjausta, joten tämä lienee omiaan niille, joille englanti ei taivu. Tunnit ovat myös erittäin helppoja, joten etenkin etenkin aloittelijalle tämä on soveltuva palvelu.


Tähän mennessä olen ehtinyt kokeilemaan keskivartalojumppaa, syvävenyttelyä, tehotreeniä ja Aitoa energiaa -voimajoogaa. Videoissa ei ole musiikkia, mikä mahdollistaa oman musiikin soittamisen taustalla (toisin kuin useimmissa muissa videoissa). Koin kuitenkin, että itselleni tunnit ovat hieman liian helppoja ja aavistuksen tylsiä. Tosin varsinaista joogaa en ole vielä saanut aikaiseksi testattua. Joogan suhteen olen kyllä aivan noviisi, joten helpot tunnit tulevat tarpeeseen ja valikoimaa palvelusta kyllä löytyy. Vielä pitäisi vain keksiä miten maltan keskittyä sellaiseen rauhalliseen tekemiseen...

Palvelun erikoisuutena on livetunnit, joissa on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta webbikameran kautta ilman, että muut osallistujat näkevät. Livetunnit tallentuvat palveluun, niin että niiden mukana voi jumpata myöhemmin sitten kun itselle parhaiten sopii.
Nimestään huolimatta palvelusta löytyy muutakin kuin erilaisia joogatunteja. Tarjoilla on muun muassa kahvakuulailua, pilatesta, meditaatiota, selkäjumppaa, niska-hartiajumppaa, kehonhuoltoa, vartin tehotreenejä, toiminnallisia treenejä ja keskivartalojumppaa.


Jonkin verran olen aikaisemmin jumpannut treenivideoiden avulla kotona, mutta kyllä siitä aina jotenkin puuttuu se tekemisen meininki, joka ryhmäliikuntatunneilla vallitsee. Monissa Youtube-videoissa pääsee sentään osittain osalliseksi fiiliksestä, jos videossa on useampi iloinen ja mukaansatempaava ohjaaja. Näissä Yoogaian videoissa taas on vähän samanlainen yksinäinen ja flegmaattinen tunnelma kuin yksin jumpatessa yleensä. Ohjaaja siellä yksin höpöttelee kaikuvassa huoneessa jotakin ja mä ähellän yksinäni. Vähän tylsää, mutta joillekin varmasti sopii. Ehkä Yoogaia sopii nimenomaan aloittelijoille, jotka mahdollisesti pelkäävät ryhmätunneille menoa. Kokeilla kuitenkin kannattaa, sillä nyt myös teillä lukijoilla ona mahdollisuus kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan syöttämällä rekisteröityessä koodi YOOGAIATRIAL2015. Koodi on voimassa 1.4. asti. 

Niin ja vielä muistutuksena, että Buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä, että henkilö saa testattavakseen ilmaisia tuotteita, joista sitten kertoo muille ihmisille rehellisen mielipiteensä. Kannattaa ihmeessä liittyä Buzzadoriksi, jos vähänkään kiinnostaa testailla erilaisia tuotteita. Liittyä voit täältä, liittyminen ei itsessään sido mihinkään ja voit valita kampanjoista vain itseä kiinnostavat! 

Kuvat ovat kuvakaappauksia palvelusta © Yoogaia 

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Siitä sitten vaan kokeilemaan! Ja psst, yhteensähän on mahdollisuus (rekisteröitymällä kahdesti) saada 3 viikkoa ilmaiseksi, sillä uudet käyttäjät saa joka tapauksessa viikon ilmaiseksi! :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...