tiistai 12. toukokuuta 2015

Kohti Malesiaa

Kutsu kävi kahville Indonesiaan Eeron kaverin luo, niin onhan sitä sitten lähdettävä. (Okei saatoimme myös kutsua itse itsemme kahville.) Tällä hetkellä kulutamme aikaa Tukholmassa valmiina starttaamaan piiitkän lennon Lontoon ja Hong Kongin kautta Kuala Lumpuriin. Tosin Hong Kongin vaihto on niin lyhyt, että vaarana on jäädä sinne jumittamaan. Noh, katsotaan kuinka käy!

Ensinhän oli tarkoitus viettää muutama päivä Tukholmassa, koska sielläkään ei ole pahemmin tullut käytyä. Mutta sitten totesimme, että jaksaakohan ne Tukholman nähtävyydet ja kaupat oikein kiinnostaa kun edessä on niin paljon jännempiä maisemia. Tukholmaa pitänee tutkia sitten "paremmalla ajalla", tai siis tehdä sinne semmoinen pakoon arkea -miniloma sitten kun ei aikaa pidemmälle reissulle liikene.

Mutta niin,  reissusuunnitelma tuleville viikoille näyttää tällä hetkellä tältä:

Pysähdys 1: Kuala Lumpur, Malesia
Ensimmäinen vajaa viikko on tarkoitus ihmetellä Kuala Lumpurin sykettä. 

Pysähdys 2: Langkawi, Malesia
Toinen viikko sisältää rantalomailua Langkawin saarella, joka on melkolailla paikallisten turistien valtaama. Yövymme mökkihotellissa, jonka ikkunoihin apinat tulevat kuulemma aamuisin koputtelemaan.

Pysähdys 3: Penang, Malesia
Penangin piipahduksella olisi tarkoitus nauttia kaikista niistä kielen mukanaan vievistä herkuista, jotka ovat saareen kuuluisia valttikortteja. Penangista matka jatkuu Singaporen kautta Batamin saarelle, Indonesiaan.

Pysähdys 4: Batam, Indonesia + Singapore
Eeron kaverin luona Batamilla olisi tarkoitus viipyillä joitakin päiviä, ja tehdä sieltä käsin retki tai useampi Singaporeen, joka on tunnin lauttamatkan päässä Batamilta.

Pysähdys 5: Medan, Indonesia
Vielä on hieman epäselvää, mitä kaikkea Medanista käsin olisi tarkoitus ihmetellä (vai ehditäänkö sinne ylipäätänsä). Kovin houkuttelevia olisi Lake Toban maisemat ja Tangkahanin norsut.

Pysähdys 6: Pulau Tioman, Malesia
Saari, jolla on vain kaksi tietä eikä liiemmin muita turisteja, kuulostaa melko lailla paratiisilta. Luvassa pitäisi olla viikon verran turkoosia vettä, valkoista hiekkaa ja viidakkoa. Toivon mukaan myös kilpikonnia ja muita jänniä eläimiä.

Pysähdys 7: Kuala Lumpurin kautta kotiin


Blogi päivittyy reissussakin sikälimikäli vain kunnollinen netti sattuu löytymään. Reissujuttuja odotellessa ajastin myös pienen kuvapläjäyksen kuluneelta keväältä.

Muistakaan seurata blogia Facebookissa ja Bloglovinissa, niin ei mene reissuseikkailut sivu suun! (Tosin päivitykset saattavat tulla Facebookiin hieman viiveellä, sillä siellä puolen on nyt hieman teknisiä ongelmia.)
Myös Instagam (@hnsu) täyttynee reissufiiliksistä.

Ahora estamos en Estocolmo, de donde viajarémos a Kuala Lumpur vía Londres y Hong Kong!

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. Huii miten jännältä ja ihanalta vaikuttaa! Tsempit pitkälle lennolle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täällä jumitetaan juuri Hong Kongin kentällä ;)

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...