maanantai 2. syyskuuta 2013

Eka koulupäivä

Jaahas, se oli sitten tänään paluu taas koulunpenkille. Vielä eilen fiilis oli todella nihkeä ja huokailin vain menneen kesän perään (eikä aamuinen rankkasade asiaa helpottanut) mutta kun näin kavereiden iloiset naamat niin jotenkin se tarmo muhunkin tarttui. Nyt on suorastaan toimelias olo, ja melkein tekisi mieli aloittaa jo ensimmäiset kouluhommat. Ei kai sentään, viime hetken paniikissa sitten. ;)

Ensimmäinen päivä oli melko pehmeä lasku, tosin ei mulla muutenkaan paljon tunteja tässä periodissa ole kandikummituksen takia. Kymmeneltä kävin kuuntelemassa hieman organisaatioteoriaa ja neljältä Eeron patistamana ihmettelemässä tieteenfilosofian kiemuroita. Jälkimmäinen oli graduun valmistava kurssi, mutta ei kai sillä niin väliä ole koska sen käy alta pois...

Paita: Zara / Housut: H&M / Kello: Asos / Laukku: Aventura / Kengät: H&M


Tottakai asukriisikin iski aamulla, koska jotenkin olin kuvitellut hieman parempaa ilmaa. Onneksi sade loppui juuri ennen kuin olin liikenteeseen lähdössä, vaikka säätiedotus povasi jatkuvaa sadetta iltapäivään asti. Aamulla oli jopa pieni jännitystäpinä päällä, joten hain turvaa kirkuvan punaisista voittajahousuista. Noh, ihan voittajafiilis ei tullut mutta ainakin oli kiva päivä. Illalla vielä haastan ja voitan itseni pumpissa. Vitsi on ollut ikävä yliopistoliikuntaa, tekee kyllä hyvää kesän möhöilyn jälkeen!

Bleiseri: H&M / Huivi: French Connection


- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...