sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Opiskelua luonnonhelmassa

Voiko olla parempaa opiskeluympäristöä kuin aurinkoinen nurmikko hienoissa maisemissa? Voi vitsi miten ihanilla keleillä meitä on hellitty viime päivinä vaikka on jo syyskuu! 

P9073305
Koulu on vasta alkanut, eikä vielä oikeastaan ole mitään pakollisia hommia, joten olisin hyvin voinut olla tekemättä mitään hyödyllistä viikonloppuna. Eilen Eerolla oli kuitenkin pari artikkelia luettavana ja sai kuningasajatuksen lähteä lukemaan ulos Koroisten ristille. Niinpä itsekin sitten ryhdyin pienentämään mun artikkeliurakkaa.

P9073293Tuntuu että koko syksy on yhtä artikkeleiden lukemista. Pelkästään mediaviestinnän kurssilla on 20 tieteellistä 20-sivuista artikkelia luettavana. Ja siihen vielä ne miljoonat artikkelit, joita joudun kandia varten selvittämään. Ja tietty kurssikirjat päälle. Huh vaan.

P9073296Mikäs siinä kölliessä auringossa pehmeän viltin päällä. Farkuissa tuli lopulta suorastaan tuskaisen kuuma, lähinnä olisi pitänyt varustautua bikineillä! Ajattelin että ulkona olisi virkeämpää lukea kuin vaikkapa pölyisessä kirjastossa, mutta ulkona vasta uni olisikin maistunut...



Tänään jatkettiin samalla linjalla, tällä kertaa Liedon metsässä suuren männyn juurella. Naposteltiin piknikeväinä subit ja karkkia. Ehkä mä saatoin keskittyä enemmän niihin karkkeihin ja ötököiden ihmettelyyn kuin artikkeleihin. Olokin oli kuin pienellä oravalla siellä metsän siimeksessä.

- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...