keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Sensationail: kestävät reissukynnet?

Olen jo pitkään suunnitellut jonkinlaisen geelikynsisetin hankkimista, sillä mitkään kynsilakat ei tunnu pysyvän mulla hyvinä kuin muutaman päivän. Sensationailin tullessa Suomen markkinoille, se satsasi paljon blogimarkkinointiin, jolloin muiden kokemuksia oli helppo lukea. Ja kaikkihan Sensationailia hehkuttivat, luinpa jostain blogista että geelilakkaus oli pysynyt hyvänä jopa kahdeksan viikkoa! Eikä hintakaan nyt niiiin paha ollut verrattuna kilpailijoihin, sillä aloituspakkaus rokotti kukkaroa 69 euroa (tosin täällä Espanjassa vain 59 euroa, pahus!). Pakkauksesta luvataan riittävään kymmeneen lakkaukseen ja yhden lakkauksen luvataan säilyvän hyvänä kaksi viikkoa.

Mulla on nyt varmaan viidettä kertaa geelilakkaus kynsissä, joten uskaltanen jonkinlaisen mielipiteen jo näistä muodostaa. Näiden tekemiseen menee mulla aika tarkkaan tasan tunti, ei siis yhtään sen enempää kuin jos tekisi normaalin lakkauksen kuivatusaikoineen. Helpompaakin geelilakan levittäminen on, sillä sehän ei kuivu ennen lampun alle asettamista, jolloin lakkapintaa voi parannella ihan niin kauan kuin huvittaa.


Geelilakkauksen tekeminen on oikeasti helppoa, vaikka vaiheita tuntuu olevan monta. Oikeastaan eniten aikaa mulla menee valmisteluvaiheeseen, eli kynsinauhojen työntelyyn, kynsien viilaamiseen ja pinnan kevyeen karhentamiseen (1). Tämän jälkeen kynnet pyyhkäistään kevyesti cleanserilla (2) ja sivellään pohjustusaine (3). Sitten aloitetaan varsinainen lakkaus top/base-lakalla (4), jota kovetetaan lampun alla 30 sekuntia, minkä kohdalla kuuluu äänimerkki.


Pohjustuslakan jälkeen levitetään kaksi kerrosta värillistä lakkaa (6) (yksikin riittää mutta väri jää läpikuultavaksi) tai sitten voi siirtyä suoraan levittämään toisen kerroksen väritöntä top/base-lakkaa ja pitäytyä kirkkaassa lakkauksessa. Bloggaajien empiiristen kokeiden perusteella väliin voinee laittaa myös ihan tavallista lakkaa, kunhan sen antaa kuivua kunnolla. Ilmeisesti myös muita ledikovetteisia (esim. Kiss) lakkoja voi käyttää Sensationailin kanssa. Värillinen geelilakkakerros kovetetaan lampun alla 60 sekuntia.


Värillisen lakan päälle levitetään vielä kerros top/base lakkaa, jota kovetetaan 30 sekuntia. Lopuksi kynnet pyyhkäistään kevyesti cleaserilla (7) ja lakkaus on valmis! Poistamiseen olen käyttänyt hyvin asetonipitoista Extra-kynsilakanpoistoainetta foliokääretekniikalla.

Geelilakkauksen ansiosta kynnet ovat paksut ja kestävät. Oiva apu siis tällaisille vetkulakynsille... Etenkin pidän siitä miten lakkaus pysyy myös aivan kynsien kärjissä ikään kuin sinettinä. Ensimmäisellä kerralla väkisinkin lipsahteli lakkaa kynsinauhoille ja viimeistään runsas uiminen sinetöi lakkauksen kohtalon, niin ettei se kestänyt kuin viikon. Kloorivesi on kyllä kaikkean lakkojen vihollinen! Harjaantumisesta ja tarkkuudesta huolimatta mulla alkaa lakkaus kuoriutua juuresta lähes poikkeuksetta ennen maagista kahden viikon rajapyykkiä. Eivät siis aivan toteutuneet haaveet siitä, että saisin elellä Espanjassa lähestulkoon ilman kynsihuolia. Muiden bloggaajien kokemuksia lukiessa olen kyllä ilmeisesti ainoa poikkeus. Toisaalta useimmat reissut kestävät sen 1–2 viikkoa, joten nämä ovat kyllä ihanteelliset reissukynnet varmasti useimmille!

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. Hyvä postaus! Tekee mieli hommata tuo setti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovasti näitä on kyllä kehuttu, kantsii kattoa Sensationailin Facebookista muiden blogipostauksia!

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...