torstai 10. heinäkuuta 2014

Lomafiilis

Suomen kesä on kyllä aika kiva. Ainakin nyt kun meitä hellitään näillä ihanilla helteillä, eikä ole pakko tehdä muuta kuin chillailla terassilla. Mun Suomi-viikkoon on mahtunut suomalaisia lemppariruokia, kuten kalasoppaa, pinaattikeittoa, karjalanpiirakoita ja grilliruokaa sekä ihanissa maisemissa samoilua. Rannalle en ole vielä kerennyt (koska lomalaisen kiire), tosin Littoisten järvellä piipahdimme, mutta vesi näytti niin radioaktiivisen vihreltä, että pulahdus jäi toistaiseksi väliin.
Halisten ihanissa maalaismaisemissa kävimme iltakävelyllä ja Peppi pääsi laiduntamaan ruohoa hevosten kanssa. En aina ihan tiedä luuleeko se olevansa jänis vai hevonen...Marjat alkavat kypsyä ja se jos mikä tekee kesän. (Eipähän maksa mansikkalitrakaan enää järjetöntä kahdeksaa euroa.) Voisi jopa sen verran villiintyä viherpiiperöksi, että lähtisi jopa marjametsälle tänä vuonna kun tässä kerta joutilaana hengaillaan.

Aurajoki-maisemakin on niin nätti ja hyväntuulinen kesäisin. Ihmiset muistavat hymyillä ja olla, noh enemmän keskieurooppalaisia eikä sellaisiä jöröjä. Auringonpaistekin oikeuttaa päiväviineihin. Oi kesä, älä pliis lopu koskaan!

Tengo que decir que me encanta el verano finlandés. Ahora hace mucho calor y estoy de vacaciones. He comido comidas típicas finlandesas (y frutas del borque por supuesto!) y paseado mis rutas favoritas cerca de nuestra casa. 

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...