No nyt saa syödä jäätelöä hyvällä omatunnolla! Nimittäin banaanijätskiä ja marjamehujäätä, jotka syntyvät helposti blenderillä ja pakastamalla – ensin mainittu vain toisessa järjestyksessä. Jos vesi herahti jo kielelle, niin tässäpä näiden ohjetta:
Banaanijätski pelkästä banaanista
1. Pilko banaania lautaselle ja pakasta (1 banaani/annos)
2. Surauta blenderillä ja sekoittele vielä lusikalla
3. Lusikoi kippoon ja koristele esimerkiksi marjoilla, hunajalla, kanelilla ja tomusokerilla
Vinkki. Jos sokerihammasta kolottaa enemmänkin, voi sekaan laittaa vaikkapa nutellaa, maapähkinävoita tai kondensoitua maitoa.
Vinkki. Jos sokerihammasta kolottaa enemmänkin, voi sekaan laittaa vaikkapa nutellaa, maapähkinävoita tai kondensoitua maitoa.
Marjamehujää
1. Soseuta pari kourallista lempparimarjoja (mulla mansikka, mustikka, viinimarja)
2. Lisää makeutta jos on tarpeen. Itse laitoin lorauksen mustaherukkamehua.
Hace mucho calor y he hecho helados, que no tiene muchas calorías. Para helado de plátano sólo tienes que congelar dos plátanos y después póngalos en la batidora. Y las paletas hice de bayas: puse arándanos, fresas y grosellas en la batidora y añadí un poco de zumo de grosella negra. Después puse la mezcla en los moldes y puse en el congelador.
Besos, Hansu
Njam, njam....
VastaaPoistaPAKKO kokeilla!!!
ems