tiistai 13. tammikuuta 2015

No nyt pysyy luomivärit!

Ne, ketkä välttelevät luomivärejä, koska ne pakkautuvat luomivakoon, nostakoot käden pystyyn nyt!


En ole oikein koskaan ollut luomivärien ystävä vaikka niitä muilla aina ihailenkin. Aina on värit viiruna luomivaossa jo ennen kuin kemut ehtivät alkaa. Olenhan mä jotain pohjustuksia kokeillut, vaan aina on saanut pettyä. San Diegon Sephoralta ostin vihdoin paljon kehuttua Urban Decayn primeria eikä totta tosiaan tarvinnut pettyä! Vaikka kuinka pitkä päivä tai railakkaat juhlat olisi ollut, niin minkäänlaista luomivakoon kasautumista tai muunlaista leviämistä ei ole ollut havaittavissa. Ehkä parhaiten sijoitettu kaksikymppinen ikinä. Hurraa!Niin ja toi H&M:n sivellin on muuten hintaansa nähden mainio ja nättikin kun mikä.

Esta base para fijar la sombra de ojos es la mejor del mundo!

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. Luomivärin pohjustusaine on miulla ahkerassa käytössä, kun tykkään melkein päivittäin laittaa luomiväriä. Ja joskus erityisemmissä tilaisuuksissa laittaa meikin pohjustusvoide kasvoille. :) Hyvät ja puhtaat siveltimet auttaa paljon meikin laitossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyllä meikin pohjustusainekin jäänyt kaapin perälle, ehkä pitäisi antaa sillekin parempi mahdollisuus kun tämän kanssakin ero on kuin yöllä ja päivällä :D

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...