torstai 1. tammikuuta 2015

Vuosi 2014

Vuosi 2014 taisi olla tapahtumarikkain vuosi ikinä. Kakstuhattaneljätoista oli vaihto-opiskelun, espanjan kielen koukeroiden, hellekesän, markkinoinnin maisteriopintojen ja San Diegon opintomatkan vuosi. Instagramia vilkuilemalla kulunut vuosi näytti seuraavalta:

Tammikuussa lomailin, laiskottelin ja nautin viimeisistä hetkistä kotosuomessa. Ihailin huurteisia puita ja kotoisia maisemia samalla kun vatsanpohjaa kipristeli jännitys siitä, mitä helmikuu toisi tullessaan.
Helmikuussa laskeuduin ypöyksin Madridiin, selviydyin omine nokkineni Salamancaan ja sanoin ensi kerran hola. Otin ensiaskeleet Salamancan kujilla ja rakastuin tuohon tuuliseen ja sateiseen, kullanruskeaan kaupunkiin. Myös Valladolille kävin sanomassa hola.
Maaliskuu alkoi näyttää keväänmerkkejä, ballerinat sai vetää jalkaan ja nauttia lounaan ulkona. Takatalvi flunssineen iski, välikokeista selvittiin ja sain vieraita Suomesta. Madrid tuli tutuksi ja Ciudad Rodrigossa juoksenteli hurjia härkiä.Huhtikuussa etsittiin parasta kinkkua ja säntäiltiin Porton kaduilla. Aurinko porotti pääsiäisenä ja löhöilin Tormes-joen rannassa. Pääsiäiskulkueet tukkivat kadut ja juhlakansa jokirannan.Huhtikuun vaihtuessa toukokuuksi pakkasin koko maallisen omaisuuteni nyssäköihin ja muutin parin korttelin päähän samalle kadulle. Matkustin Madridiin tapaamaan Eeroa ja yhdessä vallotimme Sevillan ja Cádizin.


Kesäkuussa huinimme pitkin Iberian niemimaata, mutta Salamancastakin piti ottaa viimeiset ilot irti. Paahteinen Porto hurmasi, Lissabon ei niinkään. Satulinnoja ihailtiin niin Sintrassa kuin Segoviassakin ja jalat huusi hoosiannaa Ávilassa. Koulu Salamancassa taputeltiin pakettiin ja kaikki tentit menivät läpi (wuhuu!).Heinäkuussa vilkutin haikein mielin kämppikselleni ja jätin Salamancan taakseni. Yö Madridissa meni unettomasti mutta Suomen kesä oli vasta edessä.Elokuu näytti parhaat puolensa, loma jatkui ja kesä oli kiva. Suomen kesästä otettiin kaikki irti saariseikkailulla, sienestämällä ja pitkospuita kipittämällä.Syyskuussa palattiin sekalaisin fiiliksin koulunpenkille, järjestettiin omat approt itsetehtyine haalarimerkkeineen ja approiltiin Aatussa. Kesä jatkui loputtomiin ja Suomen luonnosta ei voinut saada tarpeekseen.Lokakuu näyttäytyi lämpimänä ja värikkäänä, eikä syksyn värikirjosta vain saanut tarpeekseen. Peppi haisteli lampaita ja ilmeestä päätellen pienen maailmankuva meni uusiksi.

Marraskuussa tahti koulussa vain kiihtyi, kiire hirvitti ja vuosiakin tuli lisää mittariin. San Diegon reissu pelasti kaamokselta ja loppuunpalamiselta. SDSU opetti paljon, aurinko helli mieltä, mutta kotiinkin oli kiva palata.Joulukuussa tenttien ja deadlinejen jälkeen alkoi armoton jouluhäsellys, jonka jälkeen sai onneksi lomailla. Linnateatterissa nauratti Turun mieletön tulevaisuus ja Splizzeria tarjosi vihdoin jotain uutta. Kun lomamoodi vihdoin löytyi, ei unesta tahtonut tulla loppua.

Kakstuhattaviistoista, mulla on sulle kovat odotukset. Odotan, että tuot tullessasi vähintäänkin yhtä jännittäviä, ehkä myös hieman pelottavia mutta niin opettavaisia uusia kokemuksia kuin mennyt vuosikin toi.

Hyvää alkanutta vuotta 2015 kaikille!

El año pasado era fenomenal. Feliz año nuevo!

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...