keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Koiranilma

Joko mennään sisälle? (Huomaa ansaitut kapteenin natsat kauluksessa)

Mistä sanonta koiranilma oikein tulee vai tykkääkö joku koira huonosta kelistä? Ainakin Pepin mielestä sade ja kylmyys on ehkä maailman hirveintä. Pepin mielestä kesä voisi jo tulla ja tämmöinen takatalvi on aivan hirvittävää. Paistaisi edes aurinko niin pääsisi auringonläikkään ottamaan nokoset.
Kesällä Peppi nauttii eikä koskaan ole liian kuuma. Kesäpäivisin se feikkaa, että olisi ulospääsytarve, mutta oikeasti se haluaa vain terassille ottamaan aurinkoa. Viime kuussa aurinko oli jo ehtinyt lämmittää terassin mustan maton Pepille mukavaksi, niin että siihen pääsi jo oikaisemaan koipensa.


Näin kylmillä ilmoilla (ei tarvitse edes puhua niistä paukkupakkasista) Pepin mielestä ulkona ei ole kovin kivaa. Etenkään aamuisin ulos ei ole kiva mennä, mutta suostuuhan tuo nopeasti puskan juurella käymään kun lupailee palkkioksi aamupalaa. (Tosin joskus se huijaa kipittämällä terassille ja hirveää kyytiä takaisin rohmuamaan kupilla odottava palkkio, ovela epeli.) Silti on välillä kovin vaikeaa maanitella koiruutta nousemaan käperöstään ja saattaapa se murahtaakin jos okein menee hätyyttelemään. Aamu-unisia ja mukavuudenhaluisia ollaan koko konkkaronkka.

Kevät on aivan käpälän ulottuvilla

Tänä keväänä Peppiä on "ilahdutettu" peräti kahdella uudella palttoolla (kiitos äiti ompeluista!). Tässä samalla siis hieman Pepin asukuvia, hih! Harmi vain, että Peppi ei ole huomannut takkien lämmittäviä puolia, vaan aina vaatettamista pitää ensin vastustella karkuun juoksemalla. Takki tosin ei sinäänsä päällä haittaa, mukavakin se ehkä jopa on, mutta sen päälle pukeminen on vain kovin nöyryyttävää tai vähintäänkin oiva syy pistää leikiksi. Perus Peppi...


Peppi ya espera el verano, porque no le gustan el invierno y sus chaquetas.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

 1. Voi söpöläistä :)

  Hienot vaatteet, kudottu puku on lahkeita vaille valmis, odottaa uutta "kutomisinspiraatiota" :)

  ems

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin jo minne se unohtui... ;) Viime päivinä ois melkein sadetakin alle tarvinnut!

   Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...