sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Malja kodille

Hektinen viikko huipentui lauantaina tupaantuliaisiin (jo oli aikakin!). Kummasti lähestyvät tuparit saivat vipinää kinttuihin, ja monet pienet roikkuvat asiat saatiin vihdoin hoidettua. Nyt hieman huolettaakin, että mistä löydämme motivaatiota hoitaa loput puuttuvat asiat. Todo-listalla on muun muassa mustan eteisen kynnyslistan asennus, pesukoneen poistoputken kotelointi, keittiöön lasi suojaamaan tiiliseinää... Ja sisustus nyt ei varmaan koskaan tulekaan "valmiiksi", mutta meillä ei esimerkiksi ole verhoja, yläkerrasta puuttuu taulut ja hyllyt seiniltä – ja eihän meillä ole sänkyäkään! Eikä alakerrassa ole kattovaloa, mutta jotenkaan sitä ei enää kyllä edes kaipaakaan... Niin ja terassiakin pitäisi aloitella jossain välissä.



Lähes kaikki valmistelut jäivät viime tippaan ja tarjoilujen kanssakin tuli hieman kiire, mutta lopulta pöydät saatiin notkumaan herkkuja: vuohenjuustoleipäsiä karamellisoidulla sipulilla (ohje täällä), mozzarella-tomaattileipiä, lohi skagen -leipäsiä, brownieita ja taatelisnickersejä eli maapähkinävoilla täytettyjä taateleita. Namskis vaikka itse sanonkin!



Tuparit sujuivat mukavasti ja sääkin oli mitä parhain, niin että loppuillasta jatkoimme illanviettoa jokilaivoilla. Tuparilahjaksi saimme viiniä sekä ison kasan mustia elintarvikkeita. Joku muukin on vissiin huomannut, että meillä on vähän innostuttu mustastasta. :D Lahjanyssykästä löytyi kaikkea jännittävää, muun muassa salamancalaista hunajaa! Huikeaa! Kiitokset vieraille, oli oikein onnistunut ilta!


Sää ja luontokin näytti parastaan :) (Näkymä ikkunasta)

Fiesta de inauguración
 
Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3