maanantai 11. marraskuuta 2013

Rivakka ristiäisasu

Ei hertsileijaa tätä ajan juoksua! Tajusin just että on jo periodin puoliväli (koska kirjoitin luentomuistiinpanoihin ensin "2. luento" kunnes tajusin että se olikin jo kolmas). En jotenkaan  ymmärrä, että Amsterdam nielaisi kokonaisen viikon, tuntuu kuin siellä oltaisiin oltu kaksi päivää... 

Lauantai meni oikeastaan vain nukkuessa ja sunnuntaiaamuna havahduin että reilun tunnin kuluttua olisi kiiruhdettava pienen herran ristiäisiin - ilman tietoakaan kortista, asusta tai kampauksesta. Hirveässä hulabaloossa meinasin alkaa toteuttamaan hienoa korttivisiotani, kunnes oli pakko hyväksyä rajalliset resurssit ja alkaa panikoida hiuksia. Ne kun olivat pesun jäljiltä yksi röllipehko. Lähes itkupotkuraivarin jälkeen luovutin nutturan suhteen ja siirryin äkkiä meikkaamaan ja miettimään samalla hius- ja asustrategioita. Suoristusrautakin yritti sanoa sopimuksen irti ja lopulta tein huterat kiharat pilipalipiippausraudalla. (Rakas Joulupukki, kiharrussauva olis kiva!)


Olin laskeskellut että Amsterdamista olisi löytynyt joku kiva (viininpunainen) mekko, mutta koska ei löytynyt, niin asukriisihän se sitten iski. En ole varmaan koskaan miettinyt mitään juhla-asua näin vähän, nappasin oikeastaan vain ensimmäiset käteenosuvat rievut kaapista. Mutta kuulemma kokonaisuus henki vanhanajan hollywood-glamouria niin ei sitten varmaan ihan täysin metsään menty. Olo oli kyllä kovin homssuinen kun en kerennyt edes sitä viimeistä vilkaisua peiliin tehdä.

Paita: Asos / Hame: H&M / Kengät: la Femme / Rannekoru: H&M
- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...