sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Neljännesvuosisata

Huh, kaksviis lätsähti päin naamaa ennen kuin ehdin kissaa sanoa tai täysin tajuta että on marraskuu. Eihän tässä ole kunnolla ehtinyt ikäkriiseilläkään kun aika on mennyt niin nopeasti. Halloweenin ja synttäreiden yhdistyessä olisi voinut kuvitella hurjiakin pippaloita, mutta koko viikko on mennyt flunssasta toipumiseen. Bileistä viis, sillä huomenna suuntana on Amsterdam!!!


Eilen fiilistelin hiukan halloweenia ja katsoin kauhuleffan. Ei pelottanut. Petyin. Lounaalla spiderbro tuli kuikuilemaan mun sapuskoja, taisi sekin tietää että on halloween. Otin tietenkin monta kuvaa siitä ennen kuin liiskasin.


Synttäreiden ja halloweenin kunniaksi päätin tehdä Eeron ikisuosikkia, mokkapaloja. Ei ihan putkeen mennyt, sillä tuloksena oli pellillinen rapsakkaa keksiä. Jostain syystä taikina ei kohonnut ollenkaan, jolloin paistoaikaakin oli hieman liikaa. Pyöräytin perään vielä toisen pellillisen, jonka kuorrutin oranssilla sitruunalla maustetulla sokerikuorrutteella. Koristeeksi näpersin mustasta marsipaanista halloween-teemaiset koristeet. Lopulta kuorrutin vielä ensimmäisen pellillisenkin kahvikuorrutteella, sillä oli se sitten kuitenkin kohonnut hieman keskeltä, melko tinttanaksi tosin jäi.Eero oli järjestänyt mahtavan synttäriaarrejahdin mulle. Kuvavihjeiden avulla piti päätellä lahjojen piilopaikat, aavistuksen meinasi blondius iskeä kunnes löysin sisäisen sherlockini. Kaksi lahjaa oli piilotettuna kämppään ja kolmas löytyi autosta. :)

- Hansu

5 kommenttia:

 1. Kiiruhdin heti, kun muistin, että tänää oli sun päiväsi! Onnea!! <3

  VastaaPoista
 2. Great blog :)
  Would you like to follow each other via GFC, Bloglovin and Facebook?
  Let me know :)

  Kisses!

  http://www.gagcloud.com/

  VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...