perjantai 26. heinäkuuta 2013

Peltoja, polleja ja pörriäisiä

Niistä oli toissapäiväinen iltakävely tehty. Kävelimme ilta-auringossa maalaismaisemissa Halisten kosken ympäristössä ja kävimme moikkaamassa hepoja laitumella. Hepparaukat hätistelivät kokoajan jotakin pörriäisiä kimpustaan ja pian huomasin itsekin olevani niiden peitossa. Lentomurkkuja. Taas se aika vuodesta. Lisäksi huomasin seisovani muurahaispesässä siinä kuvia räpsiessäni. Voi sitä ällötyksen ja hepulien määrää...

Peppi oli riemuissaan päästessään nuuskimaan välillä eri ympäristöä sekä tietenkin syömään hevosen kakkaa minkä kerkiää. Yleensä mokoma ei paljon hevosista piittaa, luulee varmasti olevansa samaa kokoluokkaa. Tällä kertaa oli kuitenkin Pepilläkin hieman jännää, hevoset kun tuntuivat kovin levottomilta öttiäisten takia.
Toissapäiväinen lentomurkkujen kiihdytysajoharjoittelu mun hiuksiin oli vasta esimakua. Eilen iltapäivällä vasta todellinen invaasio olikin käynnissä! Olin töissä aivan hädissäni, sillä olin pyörällä liikenteessä ja ilma oli sakeana muurahaisia. Onneksi tilanne meni ohi parissa tunnissa ja pääsin turvallisesti kotiin ilman pahemaa murkkukaaosta. ;)

- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...