tiistai 16. heinäkuuta 2013

Rentoa grillailua

Koko talven sitä odottaa kesän grillikautta kuin kuuta nousevaa, ja pari kertaa on tullut grillailtua jopa lumihangessa. Kuitenkin loppujen lopuksi kesällä tulee grillattua ihan liian harvoin! Ja miksi grillissä käväissyt ruoka on mystisesti niin paljon parempaa? Onneksi viimeisen viikon sisällä tuli grillailtua jopa kaksi kertaa. Ei mitään erikoisia gourmetruokia, vaan niin perusherkkuja kuin olla voi. Se juuri grillauksessa onkin parasta, yksinkertaisuus. Grillailimme nimittäin eineshampurilaisia, joista en normaalisti kovin paljon pidä, mutta grillattuna ne pääsivät lähelle ravintoloiden (okei S-ryhmän ravintoloiden) tasoa. Ei ehkä kuulosta kovin houkuttelevalta mutta on kokeilun arvoista! Hot dogeja pitäisi ehkä myös kokeilla...

Lisukkeena meillä oli aurajuustolla täytettyjä ja pekoniin käärittyjä herkkusieniä, peruna-sipulinyyttejä ja mansikka-fetasalaattia. Jälkkäriksi kokeilimme grillibanaania ja vanilijajäätelöä, namnam!

Tai ehkä maistuvuuteen olikin syynä hyvä seura eikä grilli? Ihmisystävien lisäksi seuraamme liittyi myös naapurin kaksi kissaa. :)


Eilen ei jääkaapin pohjalta löytynyt valon lisäksi oikein muuta pari makkaran ja maissin jämää, joten eikun taas grillaamaan! Olimme laiskoja emmekä jaksaneet virittää isoa grilliä, joten nyhersimme pikkuruisella pallogrillillä. Hädin tuskin sapuskat siinä lämpesivät, mutta olipahan ainakin söpö kapistus. Peppi toimi tietenkin virallisena valvojana ja oikein hyvin toimitti virkansa. ;)


- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...