perjantai 12. heinäkuuta 2013

Voihan voipaperi!

Kokkailin tässä eräänä iltana niinkin haastavaa ruokalajia kuin pakastekarjalanpiirakoita, no eipä mennyt sekään putkeen! :D Olen aina ihmetellyt, että mitä eroa on voipaperilla ja leivinpaperilla. No nyt selvisi sitten sekin! Voipaperia ei näemmä todellakaan voi käyttää paistamiseen, se kun tarttuu kiinni ja kovaa! Tulipahan ainakin kuitulisää höttöisiin piirakoihin! ;)

Tapausta puitiin Facebookissa melko ahkerasti. Kyselin voipaperin oikeaa käyttötarkoitusta ja sain vastaukseksi että siihen voi kääriä lihaa tai kalaa, sekä suojella sillä leikkuulautaa. Netin avulla selvisi, että paperin käyttötarkoitus on tätäkin rajallisempi. Se soveltuu ainoastaan suolatun lihan kääreeksi, suolaamaton tarttuu kiinni siinä missä pakastekarjalanpiirakatkin. Voi sitä hyödyn määrää! Aloimme sitten pohtia luovempia käyttötarkoituksia tälle ihmepaperille. Itse olen käyttänyt sitä joulukorttiaskarteluun, tosin siinäkin huonoin tuloksin. Eräs ehdotus oli, että sitä voisi käyttää piirustuspaperina uimassa, jos sellainen tarve yhtäkkiä polskiessa tulisi. Tai hieman arkisemmin vaatteiden kaavojen piirtelyyn.

Tässä päivän avautuminen, aamen. Onko teillä luovia käyttötarkoituksia voipaperille? Luulisi niitä löytyvän kuin sukkahousuille konsanaan!

- Hansu

1 kommentti:

  1. Hahah, olen miettinyt tuota voipaperin funktiota myös ikuisuuteni :D

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...