Eräs mun lempparipastoista on ehdottomasti savulohipasta - niin ravintolassa kuin kotonakin nautittuna. Se on helppoa ja nopeaa sekä onnistuu takuulla joka kerta. Sellaista arjen lohturuokaa. Harmi vain että savulohi on niin kallista, joten tavallaan tämä onkin eräänlaista arjen juhlaruokaa.
Raaka-aineet noin viidelle:
- 400 g täysjyväspagettia
- 500 g savulohta
- 1 sipuli
- 2-3 dl ruokakermaa (Valion kolme juustoa -kerma on super hyvää tässä)
- ruukku rucolaa
- parmesania
- mausteeksi: tilliä, valkosipulia, sitruunapippuria, basilikaa
Ohje:
Kiehauta pasta al denteksi ja nypi lohi paloiksi (ja poista mahdolliset ruodot). Pilko ja kuullota sipuli sekä lisää pannulle lohi ja kerma. Mausta tillillä, valkosipulilla, sitruunapippurilla, basilikalla tai muilla haluamillasi mausteilla. Lisää pasta kastikkeen joukkoon, sekoita ja nypi sekaan rucolaa. Jaa annokset lautasille, ripottele päälle parmesania ja koristele rucolalla.
- Hansu
Huh, näyttää mielettömän hyvältä... Ps. Sallitko, että linkkaan blogisi mun blogiin, muutaman blogisi kuvan kera? :)
VastaaPoista..ja on myös sitä! :D Tottahan toki, linkkaa pois!
PoistaUskon, kiva!
PoistaOi, hyvältä kuulostaa! Tämä menis heti kokeiluun!
VastaaPoistaPitääpäs ottaa tää ohje ylös! Ite tykkään tosi paljon erilaisista pastoista:)
VastaaPoista