sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kesä hoi älä jätä!

Oi syksy etkai ole ihan vielä täällä? Mitä tämä nyt on olevinaan, että ensin oli niin kuuma, että kotona piti hillua pelkissä bikineissä ja ihmisten ilmoilla juuri ja juuri topissa ja shortseissa, ja nyt kun pitäisi olla paras aika käyttää kaikkia kivoja vaatteita niin saa suurinpiirtein hypätä sandaaleista nilkkureihin ja takittomuudesta toppatakkiin? Tai oikeastaan kumisaappaisiin ja sadetakkiin. Minne jäi balleriina–bleiserikausi?! Kukkapökätkin olivat pitkään liian kuumat ja nyt tuntuu jo melkein liian syksyiseltä niille. Vaan vielä en luovuta, kukkapökät ovat pieni palanen kesäistä kukkaketoa.

Toppi: Stradivarius / Housut: Zara / Laukku&kengät: Kiinasta

Blogeissa ihastellaan syksyn asuja ja hehkutetaan taas viininpunaista. Hyh. Ajatus farkkuihin hyppäämisestä ahdistaa, vastahan kesä alkoi?! Eikä mun vaihtokilojen sulatuskaan ole edennyt ihan suunnitellusti (koska ensin helle ja sitten sade, ei siis mitenkään voi lenkkeillä), niin enhän mä varmaan edes mahdu yksiinkään farkkuihin.
Mambaa lainatakseni, vieläkö on kesää jäljellä, vieläkö tulee kauniita päiviä? Toivon totisesti että kyllä! Pliis, voisko noi sateet jo loppua että pääsisi toteuttamaan viimeiset kesätekemiset?!Ahora llueve mucho en Finlandia. Una semana antes había +35 grados y ahora hace +16 y por eso es imposible elegir la ropa. Quizás ya sea otoño, pero dondé está el otoño agradable cuando hace sol pero no hace demasiado calor?

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...