sunnuntai 17. elokuuta 2014

Sienessä


No johan oli tuottoisa sienireissu! Siellä niitä kantarelleja oli metsä keltaisenaan odottamassa noukkijaansa. Tunnin reissulla saatiin niin paljon saalista, että ämpärit loppuivat kesken ja piti alkaa täyttää muovikasseja. Oijoi, melkein jo maistan kantarellikeiton ja -risoton kielen päällä.

Kenen hampaat?

Mökillä myös piipahdimme pikaisesti. Niin hätäinen käynti oli taas, ettei sinne leikkimökkiin tälläkään kertaa ehtinyt. Viinimarjoja poimimme taas parisen litraa ja kuvia tietenkin räpsin maalaismaisemista sen minkä kerkesin.Setas. Hoy estábamos recogiendo setas en el bosque que está situado cerca de la casa de verano de mis abuelos. Encontramos muchisimos rebozuelos que me encantan!

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. Ihan kateeksi käy, mäkin haluaisin kantarelleja :D Löysin sun blogin justiin ja vaikuttaa mielenkiintoiselta, mäkin opiskelen kauppatieteellisessä ja olin just viime vuoden vaihdossa :D Jäin seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, tervetuloa mukaan! Kävin kurkkimassa sun blogia, sieltähän löytyi vaikka mitä mielenkiintoisia reissujuttuja! :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...